Kurser & Workshops

DJ & Producer Academy Denmark har siden 2012 afholdt adskillige DJ og musikproduktions camps og workshops i både ind- og udlandet. Vores camps afholdes i forbindelse med skolernes ferie (vinterferie, påskeferie, sommerferie og efterårsferie) og varer 1-2 uger.

Der bliver undervist i: udstyr, teorier, musikforståelse, teknik, branding og branchekendskab. DJ undervisningen foregår på det førende udstyr indenfor Pioneer, Traktor og Serato. Mens der undervises i Ableton Live og Logic på musikproduktionskurserne. Arbejder du eller har kendskab til andet udstyr/software, vil du stadig kunne deltage.

Underviserne er aktuelle DJ´s og musikproducers, gode til at inspirere og lære fra sig. Vores camps er ofte inkl. ophold samt forplejning og der vil være mulighed for real-life erfaringer. Det kan f.eks. være at spille på nærliggende natklubber eller producere remix til udgivelse. På foreningens Facebook side findes der billeder fra tidligere afholdte camps og workshops.

Derudover tilbyder DJ & Producer Academy Denmark også kortere intensive workshops i DJíng, musikproduktion, produktfremvisning, branding/markedsføring, branche, networking og andre aktuelle emner. Workshops der giver mulighed for at dykke ned og fordybe sig, samt blive oplyst, debattere og netværke. Det kan f.eks. være en enkelt aften eller over en weekend, oftest i Odense eller hos en af vores samarbejdspartnere i København, Århus eller Ålborg.

 

Kommende Kurser & Workshops

DJ & Producer Camp med Langelands festival — 20-27 Juli. 2019

https://www.facebook.com/events/332868324088661/

Chill I haven I Odense - 6 Juli & 27 Juli 2019 (Gratis)

Producer Camp på I Danmark - Uge 42. 2019

DJ & Producer Camp på Ibiza - xx-xx-Juli 2020