DJ & Producer Academy 

DJ & Producer Academy Denmark (DJPAD) er en folkeoplysende forening, for vækstlaget af elektroniske musikere. Foreningen arbejder for, at bibeholde og- eller vække de unges interesse for foreningslivet og elektronisk musik.

DJ & Producer Academy Denmark er ikke “bare” en musikskole, men et akademi med fokus på talent og videreudvikling af musikere, artister, sangskrivere, producers, komponister og DJ´s.

Foreningen har siden 2012 hjulpet et utal af unge til, at få succes med musikken og deres store passion. Bl.a. har en af forenings første kursister været nomineret ved Danish DJ Awards flere år i træk og flere kursister har fundet sammen og udgiver i dag musik på de største pladeselskaber i landet. Men vigtigst af alt, så har foreningen skabt en base for fælleskab og dyrkelse elektronisk musik uanset niveau og ambitioner.

DJ & Producer Academy Denmark tilbyder en bred vifte af forskellige aktiviteter. Faste undervisning hold og 1-1 undervisning i Odense. Kurser, camps og workshops i hele DK og i udlandet. Derudover engagere foreningen sig også i alverdens kulturelle arrangementer såsom Tinderbox, Distortion, Karrusel, H.C. Andersen Festivals mv., hvor medlemmerne får mulighed for at spille.

Vores faste undervisere team bestående af bl.a. Anders K, Thomas Vendelboe, Henri Matisse, Anders Dinesen, Faustix, Aba, Dex og Jesper Sidelmann er nogle af de mest professionelle DJ´s og producere indenfor deres respektive felter. Derudover hiver vi fra gang til anden også gæste-undervisere ind, som glasur på kransekagen.

Vores samarbejdspartnere spænder bredt fra virksomheder, producenter, pladeselskaber, studier rejsebureauer, institutioner, kommuner, festivaler, natklubber mv. Vi sørger samtidig for at vores kursister arbejder med de førende mærker såsom: Ableton Live, Logic, Cubase, Pro Tools, FL Studio, Pioneer, Traktor og Serato.

DJ & Producer Academy Denmark er for folk der brænder for musik og oplevelses branchen både på det private og professionelle plan.

 

 

Kontakt info. 

Sanne Duvier
Mail: sanne@djpad.dk
Tlf: 60603670

Nadine Overgaard
Mail: nadine@djpad.dk
Tlf: 27629082

 

Referat af generalforsamlingen

Klik her for at se dokumentet

 

DJPAD Vedtægter

Klik her for at se dokumentet